Primul curs de Neurofeedback metoda Othmer din România

9-13 septembrie 2019, Predeal

Neurofeedback România, în parteneriat cu EEG Info, aduce în premieră în România cursul de Neurofeedback metoda Othmer!

Cursul este intensiv (5 zile), este bilingv și ținut de traineri internaționali, dintre care unul vorbitor de limba română. Cei trei asistenți de curs sunt români și au absolvit cursul în Germania și, respectiv, SUA.

Cursul oferă o introducere cuprinzătoare a aplicării clinice a neurofeedback-ului, care include o parte teoretică cu demonstrații și discuții de grup (primele 3 zile), urmată de aplicații practice cu dispozitivul NeuroAmp/Cygnet Bee Medic, special conceput pentru metoda Othmer (2 zile). Cursul se adresează profesioniștilor din domeniul sănătății și al psihologiei care doresc să se specializeze în neurofeedback.
Veți dobândi cunoștințele și experiența necesare pentru a începe să lucrați cu această tehnică interesantă pentru îmbunătățirea autoreglării creierului.
Vă asteptăm între 9-13 septembrie, în Predeal, pentru a deveni printre primii specialiști în Neurofeedback din România!

Mai multe informații despre curs și modalitatea de înscriere găsiți aici.

Proiectul este parțial finanțat de Uniunea Europeană printr-un program de startup.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. Beneficiarul proiectului NeuroWellness SRL, CF 40341260 , RC, Mun. Ploiesti, str. Maramures nr. 12, camera D-13, jud. Prahova.

Copyright @ 2019 NEUROWELLNESS. Toate drepturile rezervate.
Website powered by Lucian and Partners