Despre noi

Să ne cunoaștem

Echipa

Florentina Alden

Co-fondatoare & CEO, Executive Wellness Coach, Antreprenor

După o carieră de succes în departamentul de finanțe al Paramount Pictures din Hollywood, Florentina a fondat „Wellness of Leadership”, o companie de coaching și consultanță cu sediul în Los Angeles.

Florentina a inovat industria de vătămări corporale din SUA prin introducerea coaching-ului de wellness și neurofeedback în planul de tratament al pacienților victime ale accidentelor. A lucrat cu sute de oameni cu probleme de anxietate, depresie, durere cronică, inflamație, probleme legate de relații, tranziții în carieră, șoc cultural, performanțe de vârf, folosind tehnici din neuroștiințe, psihologie pozitivă și sănătate holistică.

Florentina este fondatorul programului Empowered Women’s Salon, o platformă globală pentru cursuri de dezvoltare personală pentru femei de succes. A obținut diverse premii Toastmasters International la competiții de prezentări în public.

Datorită rezultatelor uimitoare ale neurofeedback-ului, a fost visul Florentinei de a face această tehnologie și cursurile disponibile în România printr-un parteneriat cu EEG Info.

Pregătire profesională:
Master în Psihologie Spirituală, University of Santa Monica, California
Certified Holistic Health Coach, Institute for Integrative Nutrition, New York
Training EEG Info Neurofeedback, Los Angeles
Licență în Contabilitate, Academia de Studii Economice (ASE), România

Daniela Gaba, PhD

Psiholog & Asistent social, Lector universitar, Co-fondatoare

Daniela este Coordonator Programe de Cercetare și Dezvoltare în cadrul Neurofeedback România. Pasionată de educație și training, pe parcursul activității sale profesionale, Daniela a colaborat cu organizații nonguvernamentale, private (companii mici, mijlocii și mari) și publice pentru a aduce la dispoziția oamenilor din toate categoriile sociale servicii educaționale, atât formale, cât și nonformale, de cel mai înalt nivel.

De-a lungul timpului, Daniela a lucrat cu persoane din diferite categorii sociale și de vârstă (copii și tineri din medii defavorizate, vârstnici în situații de dificultate, persoane dependente de substanțe psihoactive etc.). În prezent, este și lector universitar în asistență socială și cercetător postdoctoral în cadrul Universității din București.

Daniela s-a alăturat Florentinei Alden în fondarea Neurofeedback România din dorința de a face accesibilă tuturor categoriilor sociale tehnologia de neurofeedback de ultimă oră, pentru tratarea afecțiunilor neuropsihice tot mai răspândite în societatea contemporană (autism, depresie, anxietate, ADHD etc.).

În mediul academic, Daniela desfășoară activități de predare și cercetare cu caracter interdisciplinar, concretizate în diferite lucrări științifice (articole, capitole și cărți) aflate la confluența dintre mai multe domenii (asistență socială, sociologie, psihologie, dezvoltare internațională). Printre ultimele ei publicații se numără și cartea Social Work and International Development: Interconnections, Opportunities, and Challenges, Editura Tritonic, București, 2018.

Pregătire profesională:
Postdoctorat în Științe Sociale, Universitatea din București
Doctorat în Sociologie, Universitatea din București
Master în Dezvoltare Socială și Justiție Socială, St. John’s University, New York
Master în Grupuri de Risc și Servicii Sociale de Suport, Universitatea din București
Licență în Psihologie, Universitatea din București
Licență în Asistență Socială, Universitatea din București
Training EEG Info Neurofeedback, Hamburg

Adina Escu

Psihoterapeut & Psiholog clinician

Întreaga sa carieră este dedicată misiunii de a crea cadrul potrivit pentru ca fiecare persoană să își găsească resursele și să își dezvolte întregul potențial. Fiecare persoană are dreptul și responsabilitatea să își caute calea pentru a deveni împlinită, echilibrată și asumată.

Și-a început cariera profesională în 2007 lucrând cu adulți și copii în cadrul Spitalului Alexandru Obregia și în cadrul Fundației „Copii în Dificultate România”. A fondat Asociația I.M.P.A.C.T., prin intermediul căreia a dezvoltat și implementat proiecte ce au îmbunătățit stilul de viața a peste 1500 de copii și familii. Are experiență în consiliere școlară și derulează programe de dezvoltare personală în sistemul educațional. Colaborează în prezent cu Seeding Knowledge Foundation și cu Asociația Mia’s Children în proiecte dedicate copiilor din medii defavorizate.

Specializarea în metoda Othmer îi permite să utilizeze tehnologia de neurofeedback pentru a ajuta atât copiii cât și adulții să își îmbunătățească viața și să trateze cu succes simptomatologii severe.

Adina a publicat două cărți: Antrenează-ți mintea cu neurobic – Secretele unui creier mereu tânăr și Tehnici de învățare accelerată – Ghid dedicat părintelui responsabil și copilului eficient, la editura Rentrop & Straton, București, 2017.

Pregătire profesională:
Master in Psihodiagnoză și Psihoterapie, Universitatea din București
Licentă în Psihologie, Universitatea din București
Training EEG Info Neurofeedback, Hamburg
Psiholog cu drept de liberă practică în psihologie clinică, psihoterapie și consiliere psihologică

Advisory Board

Dr. Bernhard Wandernoth

„Am avut întotdeauna o fascinație pentru tehnologie. Am reușit să supraviețuiesc în școală datorită hobby-urilor mele în domeniul electronicii și radioului, după care am studiat Inginerie Electrică și Tehnologia Informației în München. Mai târziu, am finalizat un doctorat în domeniul sistemelor de comunicații laser. Constatările mele teoretice și practice pe tema sistemelor de comunicații laser de înaltă eficiență au fost utilizate de atunci în dezvoltarea terminalelor laser pentru sateliți ca fiind primele rețele comerciale de mare viteză pe orbită.

Când am auzit de neurofeedback, mi-a atras imediat atenția. După unele cercetări m-am gândit că dacă doar zece procente din revendicările din acest domeniu sunt adevărate, vreau să fac parte din el. Așadar, am creat un ‘peisaj’ al câmpului, așa cum eram obișnuit ca analist, și i-am descoperit pe soții Othmer și practica lor de succes din California, autorități în domeniu. Inginerul obișnuiește să testeze lucrurile. Așadar, am participat la un curs, mi-am cumpărat un echipament și am încercat neurofeedback pe câteva persoane. Într-adevăr, neurofeedbackul a funcționat. Am reușit chiar să fac o migrenă să dispară. Convins fiind, mi-am asumat responsabilitatea pentru elaborarea, calificarea și aprobările de reglementare a produselor pentru acest grup.

Sunt mândru că pot contribui la tehnologii care îmbunătățesc sănătatea și bunăstarea multor oameni. Am fost surprins când am aflat că una din zece persoane suferă de bole mentale grave, mai degrabă decât una din zece mii, cum credeam inițial. Una din zece persoane nu este în măsură să trăiască o viață normală, împlinită. Faptul că tehnologia noastră poate contribui la oferirea acestor persoane unei șanse de a trăi o viață echilibrată motivează echipa și partenerii noștri să facă față provocărilor tehnice și să dezvolte soluții în fiecare zi. Numeroasele răspunsuri pozitive din partea clienților noștri și a pacienților lor ne alimentează contant motivația.”

Pregătire profesională:
Fondator / Chairman, BEE Group AG
Co-fondator / CEO, HBImed AG
Fondator al câtorva companii care sprijină dezvoltarea, aprobarea și distribuția instrumentelor avansate de EEG.
Head Technology Research Analyst, BT AG
R&D Section Head, Contraves Space
Cercetator Asociat, Rome Labs, AFRL, Rome, NY
Cercetator Asociat, German Aerospace Center
Doctorat Inginerie Electronica, DLR / Universitatea Tehnica, Munich
Diploma: Dipl.-Ing.

Gunilla Radu

Gunilla Radu lucrează din 2009 în Malmo, Suedia în propriul cabinet de neurofeedback, metoda Othmer. După mai mulți ani petrecuți în România, unde a studiat și lucrat, și-a finalizat licența în educație fizică în cadrul Facultății Babes-Bolyai din Cluj-Napoca în 1982. În Suedia a predat educație fizică la nivel școlar timp de 20 de ani.

În ultimii 10 ani, Gunilla a lucrat cu sute de clienți, copii și adolescenți cu dificultăți de adaptare în mediul școlar cauzate de probleme precum ADHD, ticuri nervoase, anxietate, depresie, dificultăți de concentrare. A lucrat și cu adulți cu diferite probleme, precum traume, anxietate, care s-au amelilorat prin intermediul neurofeedbackului. Gunilla este foarte interesată de pacienții care prezintă adicții în combinație cu traume și ticuri nervoase/Tourette.

Fiind partener EEG Info în Suedia și Norvegia, Gunilla a facilitat timp de mai mulți ani cursurile de bază și avansate de neurofeedback ale EEG Info Europe în Malmo, Suedia.

Datorita bogatei experiențe în neurofeedback și faptului că vorbește fluent limba română, Gunilla colaborează cu Neurofeedback România pentru co-facilitarea cursurilor în interiorul țării și va putea ghida sesiunile de discuții și întrebări în limba română. Gunilla este disponibilă să ofere sprijin continuu în limba română pentru absolvenții cursurilor din România.

Pregătire Profesională:

2009 Curs de baza NeurofeedBack, Norvegia
2010 Curs de baza Neurofeedback, Berg, Germania
2011 Curs avansat Neurofeedback, Berg, Germania
2013 Curs avansat Neurofeedback, Los Angeles, USA
2013 Curs avansat Neurofeedback, Berg, Germania
2016 Curs avansat Neurofeedback, Berg, Germania
2018 Clinical summit on-line, Norvegia
2019 Curs avansat Neurofeedback, Berg, Germania
2019 Certificare în Metoda Othmer

Veronika Kreitmayr

Veronika a studiat Psihologie la Universitatea din Viena. În cariera ei profesională a lucrat la centrul de Diagnosticare și Training al Red Bull timp de 12 ani, unde a folosit diferite metode de neurofeedback și analize QEEG.

În 2017, Veronika și-a deschis propriul centru de neurofeedback în Salzburg și lucrează cu diferite tulburări neuropsihice, precum și în sfera performanței de vârf. Psihoterapeut și trainer, Veronika predă cursurile de neurofeedback EEG Info metoda Othmer în germană și engleză în mai multe țări din Europa, printre care și Austria și Germania.

Elana Christiansen

Elana Christiansen este psihoterapeut și clinician Neurofeedback în Los Angeles. Este specializată pe recuperarea persoanelor afectate de traume, tulburare de stres post-traumatic, depresie și anxietate.

Elana folosește de peste 4 ani metoda de neurofeedback Othmer în clinica din Woodland Hills, California. A urmat mai multe cursuri de bază și avansate la Institutul EEG Info din Los Angeles. Adițional pregătirii în neurofeedback, Elana are specializări multiple în Internal Family Systems (IFS), EMDR și Brainspotting (BSP). Și-a început cariera în psihologie ca și specialist intervenție în caz de criză la CSUN Help Line, unde a acumulat peste 5 ani de experiență. A lucrat ca și psihoterapeut pentru a ajuta copii și familii aflate în situații limită din cadrul sistemului de îngrijire maternală din Los Angeles.

Proiectul este parțial finanțat de Uniunea Europeană printr-un program de startup.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. Beneficiarul proiectului NeuroWellness SRL, CF 40341260 , RC, Mun. Ploiesti, str. Maramures nr. 12, camera D-13, jud. Prahova.

Copyright @ 2019 NEUROWELLNESS. Toate drepturile rezervate.
Website powered by Lucian and Partners