Curs Avansat
Neurofeedback ILF

Training avansat specializat cu experți internaționali în Neurofeedback

Curs Avansat ILF

Cursul avansat ILF oferă oportunitatea aprofundării conceptelor care stau la baza procesului de antrenament ILF și conferă practicianului o nouă perspectivă în abordarea terapiei în prezentari clinice variate, precum și rafinarea procesului de antrenament.

 

Acesta este un curs introductiv intensiv de 2 zile adresat practicienilor care au absolvit cursul de bază în Neurofeedback ILF. 

Cursul va ajuta la înțelegerea mai clară a legăturii dintre diverși parametri ai programului Cygnet și procesul de antrenament. Discuțiile includ optimizarea protocoalelor de antrenament ale dumnevoastră sau ale clienților cu o prezentare clinică mai complexă.

Veți dobândi cunoștințele și experiența necesare pentru a vă califica pentru programul de certificare Europa OMC (Othmer Method Certification).

Informații curs

Cursul include discuții avansate legate de procesul de optimizare și de interpretarea indicatorilor de stimulare în context clinic, informații legate de protocoale de bază și specifice sau alternative și discuții despre procesul decizional bazat pe prezentarea clinică și răspunsul la antrenament al clientului.

Instructor Curs Avansat ILF

Dr. Roxana Sasu

Dr. Roxana Sasu s-a născut în Brașov, România. A urmat facultatea de medicină în București unde a obținut licența de la Facultatea de Medicina și Farmacie Carol Davila în 1999, urmata de stagiatura în Spitalul Clinic Fundeni, București. În 2007 a emigrat în SUA  unde a avut primul contact cu domeniul neurofeedback-ului în 2008, când s-a alăturat echipei de clinicieni de la EEG Institute din Los Angeles, condusă de Susan Othmer.

În clinică, dr. Sasu a utilizat metoda Othmer de neurofeedback pentru a ajuta pacienți cu o mare varietate de prezentări clinice, de la copii cu simptome legate de tulburări de dezvoltare, la probleme de atașament apărute la orice vârstă, anxietate și depresie, adicții și recuperare după atacuri vasculare cerebrale, și pană la simptomatologia complexă apărută în contextul sindromului de stres posttraumatic. În paralel cu partea clinică, a continuat munca de cercetare și dezvoltare alături de Susan și Sigfried Othmer, astfel contribuind la avansarea metodei precum și a echipamentului utilizat în clinică.

În prezent, dr. Sasu este trainer internațional la EEG Info și își împarte timpul între pacienții din clinica privată din Los Angeles și cursurile introductive și avansate pe care le predă în SUA precum și în Europa.  Cu o experiență vastă de peste 12 ani în neurofeedback, dr. Sasu oferă supervizare clinicienilor interesați în a-și avansa cunoștințele în practicarea metodei Othmer de neurofeedback (ILF) pe care a utilizat-o cu succes din 2008 până în prezent.

Dr. Sasu a contribuit cu două capitole la publicația “Restoring the Brain: Neurofeedback as an Integrative Approach to Health”, apărută inițial în 2015 și care se află deja la a doua ediție. În cadrul Institutului Neurofeedback Romania, Dna Dr. Sasu este membră a Advisory Board și Director de Supervizare Clinică.

Înscriere curs

Pentru înscriere vă rugăm să completați formularul de înscriere de mai jos.

După trimiterea înscrierii, veți fi redirecționat(ă) către pagina de plată. Vă rugăm așteptați și nu părăsiți website-ul. Pentru finalizarea înscrierii, efectuarea plății este obligatorie.

În caz că aveți întrebări sau nevoie de informații suplimentare despre curs, vă rugăm să ne scrieți pe adresa de e-mail: office@neurofeedback-romania.ro

Un reprezentant Neurofeedback România vă va răspunde în cel mai scurt timp posibil.