|

Curs introducere în Hipnoterapie si Neurofeedback – psihoterapeut Aida Ivan, 28 mai si 25 iunie 2022 (date noi)

Neurofeedback Romania vă invită la un nou curs introductiv în hipnoterapie și neurofeedback. Cursul este disponibil practicienilor în neurofeedback din România. Acest curs online se adresează tuturor practicienilor care doresc să integreze metode facile și eficiente de hipnoză în antrenamentul cu neurofeedback. Cursul va prezenta tehnici de terapie simple ce se mulează foarte bine pe starea pe care o oferă neurofeedback-ul. Al doilea modul se concentrează pe lucrul cu trauma.

Participarea la acest curs nu necesită formare în hipnoterapie. Modalitățile prezentate nu includ hipnoza profundă. În cadrul acestui curs interactiv, vor fi prezentate studii de caz. La finalul cursului terapeutii neurofeedback vor avea cunostințele necesare pentru a accelera procesul de „vindecare” al clienților prin integrarea celor două forme de terapie.

Conținutul cursului

Modul I

  • o scurtă introducere în stările modificate de conștiință și legătura dintre acestea și creier
  • relaxarea și importanța ei în context terapeutic
  • crearea contextului pentru sugestiile de vindecare

Modul II

  • formatul ședinței combinate în funcție de client și de patologie
  • crearea scriptului în funcție de nevoile clientului
  • tehnici de lucru cu trauma

Trainer

Aida Ivan este psihoterapeut, terapeut neurofeedback și hipnoterapeut. Aida are o experiență vastă în psihoterapie și hipnoză, având formare în hipnotherapie ericksoniană. Absolventă a primului curs de neurofeedback ILF organizat în Romania, Aida a fost printre primii terapeuti care a implementat neurofeedback-ul în practica proprie în București, după care s-a alăturat echipei de traineri a Neurofeedback Romania și EEG Info Europe, facilitând cursuri de bază ca trainer principal în România.  Aida a obținut rezultate remarcabile prin integrarea hipnozei cu neurofeedback-ul, efectuând peste 13.000 de sedințe. În prezent, coordonează activitatea de neurofeedback a câtorva clinicieni din Bucuresti și Brașov. Aida este de asemenea trainer și facilitator în mindfulness, meditatie, și hipnoză clinică. 

Datele cursului *

Partea I: sâmbătă, 28 mai 2022, orele 16:00 – 19:00

Partea II: sâmbătă, 25 iunie 2022, orele 16:00 – 19:00 

Locația: online, pe Zoom 

Preț

Early-bird: 980 lei / ambele module – până pe 15 mai

Preț întreg: 1180 lei / ambele module – după 15 mai

Prețurile afișate includ TVA 19% 

Plata taxei de participare se face prin transfer bancar în contul:

NEUROWELLNESS S.R.L.

IBAN: RO14INGB0000999908724063

Factura fiscală se trimite pe email după confirmarea plății.

Diplomă de participare emisă de Neurofeedback Romania.

Pentru informații suplimentare sau dacă aveți nevoie de o factură proformă vă rugăm să ne contactați la office@neurofeedback-romania.ro sau să ne contactați la 0726 014 180.

Despre Neurofeedback România

Neurofeedback România este primul furnizor de cursuri de neurofeedback de pe teritoriul țării, partener oficial al EEG Info Europe și BEE Medic în România.

Din 2019, oferim cursuri de formare în neurofeedback certificate de EEG Info Europe. Cursurile Neurofeedback Romania sunt realizate la standardele și după formatul încontinuu adaptat al cursurilor oferite de EEG Info în numeroase țări din lume.

Cohortele noastre de absolvenți includ peste 100 de specialiști psihologi clinicieni, psihoterapeuți, medici psihiatri, medici specialiști, asistenți medicali, kinetoterapeuți, specialiști în coaching și asistenți sociali.

Ce este neurofeedback?

Neurofeedback-ul poate fi definit ca o metodă de antrenare a funcțiilor de autoreglare ale creierului. Informațiile sunt analizate și „comunicate” înapoi persoanei prin stimuli vizuali, auditivi și/sau tactili, încurajând anumite frecvențe cerebrale și inhibându-le pe altele. Bazat pe bine de 50 de cercetări în neurobiologie, neurofeedback-ul reprezintă la ora actuală o terapie larg răspândită în lume.
Neurofeedback-ul a fost utilizat la scară largă încă din anii 1980 în SUA și Europa de către o varietate de specialiști (psihiatri, psihoterapeuți, terapeuți ocupaționali, fizioterapeuți etc.), pentru tratarea unei game largi de tulburări neuropsihologice (depresie, anxietate, ADHD, autism, dependență de substanțe etc.).

Premisa antrenamenutlui cerebral cu neurofeedback este că, primind informații despre propria funcționare, creierul învață să controleze procesele neuronale maladaptative reflectate într-o activitate electrică neadecvată.

Mai multe despre neurofeedback puteți afla aici.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.