Curs de bază în Neurofeedback ILF
9 - 13 noiembrie 2022

Calendarul cursului

Fiți printre primii specialiști în Neurofeedback din România!

Curs de bază în Neurofeedback

Cursul de bază în Neurofeedback ILF (Infra Low Frequency) pe care îl oferim este același curs care se predă în SUA și în Europa. Cursul este facilitat în limba română, durează 5 zile și include o parte teoretică și o parte practică. Aducem echipamente din Germania special pentru curs, astfel încât toți participanții să aibă oportunitatea de a practica.

Obiectivul nostru de la bun început a fost să oferim specialiștilor din Romania posibilitatea să se formeze în neurofeedback prin cursuri de cea mai înaltă calitate, în limba română și la un preț accesibil.

Cursul se adresează specialiștilor din domeniul medical și al sănătății mintale: psihologi, psihoterapeuți, fizioterapeuți, medici, asistenți medicali, etc

Curs de bază în Neurofeedback ILF - iulie 2021

În costul cursului sunt incluse:

Data: 9-13 noiembrie 2022

Locație: Hotel Hilton Garden Inn, București, 4**** (în Centrul Vechi)

Preț Early Bird

până la 16 octombrie 2022
1280
+ TVA 19%
  • Preț în lei cu TVA - 7.538 lei
  • Numai câteva locuri disponibile pentru cursul din 9-13 noiembrie 2022
  • Un avans de 150 EUR (742 lei) vă asigură locul la curs
locuri epuizate

Preț întreg

după 16 octombrie 2022
1380
+ TVA 19%
  • Preț în lei cu TVA - 8.128 lei
  • Locuri limitate, toate cursurile anterioare au fost "sold out"
  • Un avans de 150 EUR (742 lei) vă asigură locul la curs
locuri epuizate

După absolvirea cursului de baza oferim, opțional, un Program de Formare Profesională Continuă, care include sesiuni online de supervizare de grup și webinarii tematice lunare, curs avansat de Alpha-Theta și Synchrony.

Echipa de traineri pentru cursul din noiembrie 2022

Psiholog clinician, psihoterapeut, terapeut neurofeedback, trainer în rețeaua EEG Info Europe, trainer Neurofeedback Romania 

Psiholog clinician, psihoterapeut, terapeut neurofeedback, trainer în rețeaua EEG Info Europe, trainer Neurofeedback Romania

Psiholog, asistent social, lector universitar, trainer în rețeaua EEG Info Europe, co-fondatoare si Director Programe de Cercetare si Dezvoltare în cadrul Neurofeedback Romania

Testimoniale participanți cursuri Neurofeedback

ECHIPAMENTE

Sistemele de neurofeedback pe care le utilizăm sunt produse de compania BEE Medic din Germania. Prețul echipamentului este între 6,200 euro si 10,000 euro (fără TVA) în funcție de complexitatea sitemuli. Un set de 6,900 oferă toate elementele necesare pentru a începe practica, elemente adiționale putând fi adăugate pe parcurs. Echipamentul este aprobat in SUA de FDA si este acreditat la nivel de UE ca dispozitiv medical.

Pe durata cursului de bază Neurofeedback ILF veți avea acces la un sistem complet de neurofeedback pentru parctică.

Compară sistemele de neurofeedback pentru terapie.

Sistemele de neurofeedback se achiziționează direct de la compania BEE Medic. Numai absovenții cursului de bază în neurofeedback pot achiziționa sistemele. 

Neurofeedback Romania oferă absolvenților cursului din România consultanță pentru achiziție și suport tehnic de prima mână pentru dispozitive. 

Sistemele BEE Medic și softul Cygnet pentru Neurofeedback ILF sunt folosite în peste 5,000 de clinici și spitale din lume. Eficiența terapiilor cu Neurofeedback este dovedită de studiile de specialitate.

Construim o Comunitate de specialiști în neurofeedback în România, pentru sprijin reciproc și schimb de experiență. Încă suntem la început și este un moment oportun de a fi printre primii terapeuți neurofeedback din țară.

Vă invităm să ne urmăriți pe pagina de Facebook pentru anunțuri, informații și evenimente online.

Florentina Alden
Co-fondatoare & CEO, Executive Wellness Coach, Antreprenor
Daniela Gaba, PhD
Psiholog & Asistent social, Lector universitar, Co-fondatoare
Adina Escu
Psihoterapeut & Psiholog clinician