Alpha-Theta and Synchrony
Advanced Training

Two Advanced Training in Neurofeedback

For Neurofeedback Specialists

Neurofeedback Advanced Training

The Alpha-Theta & Synchrony Training is, along with ILF Neurofeedback, an important part of Neurofeedback according to the Othmer Method.

Alpha-Theta and Synchrony Trainings can be important therapy components especially for:

  • post-traumatic stress
  • anxiety and sleeping disorders,
  • but also in peak performance therapy
Play Video

Cursul avansat în neurofeedback oferă bazele teoretice și practice ale acestor două modalități adiționale Alpha-Theta și Synchrony. Pe lângă protocoalele de antrenament clasice, accentul este pus pe cele mai recente evoluții ale metodei și pe oportunitățile pe care le oferă.

Partea practică a cursului presupune învățare experiențială a modulelor Alpha-Theta și Synchrony. Protocoalele individuale de antrenament, efectele antrenamentului și procedura ulterioară sunt discutate în grupuri mici.

Condiția prealabilă pentru participarea la curs avansat în neurofeedback Alpha-Theta este:

  1. An Neurofeedback ILF Basic Course.
  2. The participation in the practical session of the course is possible if there are no contraindications and participants have used ILF Neurofeedback in at least 15 sessions on themselves.

Essential teaching content

După finalizare curs avansat în neurofeedback veți putea:

  • Include Alpha-Theta and Synchrony Training in your repertoire of Neurofeedback methods and use them directly after the course
  • Select treatment protocols even more specifically to help your clients even more individually and effectively
  • Expand your treatment spectrum

În ce constă antrenamentul Alpha-Theta

Antrenamentul cu neurofeedback Alpha Theta ghidează creierul prin oscilații ușoare între stările dominante alfa și theta. În timpul dominanței theta sunt accesate amintirile, care pot fi apoi procesate în siguranță în timpul modulării alfa. Fiecare stare activează o parte diferită a rețelei de proeminență și reflectă o tranziție mentală între starea de veghe și pre-somn sau trecerea de la procesarea extrapersonală la cea intrapersonală.

 

În ce constă antrenamentul neurofeedback Synchrony

Antrenamentul Synchrony urmărește să promoveze o stare mentală de concentrare calmă, care este similară ca efect cu exercițiile de mindfulness și poate fi chiar o completare excelentă pentru meditație.