Politica de returnare

Înregistrările în format digital (webinarii, seminare, module de curs)

Inregistrarile video (webinarii, seminare, module de curs) reprezintă conținut digital care nu este livrat pe un suport material. Sumele achitate prin intermediul webiste-ului www.neurofeedback-romania.ro pentru aceste produse nu se returnează (conform Ordonanţei nr. 130/2000 cu modificarile ulterioare și OUG 34/2014, art.16, lit.m). Prin acceptarea termenilor și condițiilor puse la dispoziție la cupărarea prodeslor digitale direct de pe webiste prin plata cu cardul, clientul confirmă că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la returnarea produselor.

Cursurile cu prezenta fizică sau online

1. In cazul sumelor achitate ca avans pentru participarea la unul dintre cursurile cu prezenta fizica sau online organizate de SC NEURO EDUCATION SRL, dupa scurgerea a 14 zile calendaristice de la efectuare platii, in cazul in care clientul solicita retragerea, sumele nu se returneaza. La solicitarea clientului, sumele achitate drept avans pentru participarea la unul dintre cursurile cu prezenta fizica sau online pot fi creditate pentru participarea la unul dintre cursurile ulterioare sau pentru achizitia de înregistrări in format digital (webinarii, seminare, module de curs). Sumele minime considerate a constitui avans pentru ficare curs cu prezenta fizica sau online sunt afisate de catre furnizor in descrierea aferenta cursului de pe website-ul www.neurofeedback-romania.ro.

2. Sumele integrale achitate ca contravaloare pentru taxa de participare la cursurile cu prezenta fizica sau online, returnarea este posibila in limita a 50% din contravaloarea taxei și numai daca nu s-a depasit termenul limita setat de furnizor pentru returnarea sumelor. Furnizorul (SC NEURO EDUCATION SRL) seteaza pentru fiecare curs un termen limita pana la care se poate returna taxa de participare, la cel putin 14 zile distanta fata de data limita pentru inscrierea la curs. Aceasta data limita este specificata in descrierea aferenta cursului respectiv disponibila pe website-ul www.neurofeedback-romania.ro

In cazul in care clientul solicita returnarea pana la data limita setata de furnizor pentru cursul respectiv, se poate returna maxim 50% din contravaloarei taxei de curs. Daca clientul solicita returnarea dupa data limita setata de furnior pentru cursul respectiv, returnarea contravalorii taxei nu este admisa. In oricare dintre situatiile mai sus mentionate (punctele 1 si 2), clientul are optiunea de a solicita creditarea sumelor achitate pentru curs catre participarea proprie la un curs viitor sau de a transfera fondurile pentru participarea la curs altei persoane care indeplineste conditiile de eligibilitate pentru cursanti. Transferul taxei de participare la curs de la o persoana la alta se face numai cu acordul explicit, in scris al furnizorului.