Termeni și condiții

Site-ul neurofeedback-romania.ro este operat de societatea comerciala NEUROWELNESS S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, cu sediul social în Popești Leordeni, Ilfov, Strada Solstițiului Nr 2, număr de ordine în Registrul Comerțului J23/5965/2020, cod unic de înregistrare fiscală RO40341260. Accesul și utilizarea site-ului sunt supuse reglementărilor legale și regulamentelor în vigoare.

Te rugăm să citești acești Termeni de utilizare cu atenție.

Continuarea utilizării site-ului neurofeedback-romania.ro presupune acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare și respectarea acestora. Societatea își rezervă dreptul de a aduce modificări în orice moment site-ului și termenilor de utilizare, fără notificare prealabilă, urmând ca schimbările importante să fie comunicate în mod corespunzător.

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea utilizării site-ului implică acceptul și acordul tău referitor la Informațiile privind cookie-urile. Îți vom aduce la cunoștință acest lucru de fiecare dată când vizitezi site-ul nostru, până la momentul în care confirmi luarea la cunoștință.

Site-ul neurofeedback-romania.ro poate fi utilizat pentru efectuarea comenzilor online si pentru informare. Utilizatorii site-ului nu au dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a îl exploata în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei NEUROWELNESS S.R.L. fără acordul prealabil scris. Utilizatorii site-ului pot descărca sau copia materialele oferite în acest scop, fără a avea dreptul de a le folosi în alte scopuri decât cele personale sau non-comerciale.

Conținului site-ului (text, imagini, elemente grafice, software și toate celelalte elemente), sunt proprietatea NEUROWELNESS S.R.L. și a colaboratorilor săi. Folosirea acestui conținut fără acordul prealabil al proprietarului este interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare.

Dreptul de a crea o legătura web – link – către site-ul web este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru NEUROWELNESS S.R.L. sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea în scris sau prin email a acordului nostru.

Facem în permanență eforturi pentru a păstra acurateţea informaţiilor prezentate pe site-ul web. Unele descrieri sau preţul pot fi modificate fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile si reducerile prezente în site sunt valabile în limita perioadei de timp.

Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clienții. Cursurile și webinariile comercializate prin intermediul site-ului nostru sunt adresate persoanelor din România ???

Prețurile prezentate pe site sunt prețuri finale, în afara cazului în care se specifică în mod expres altceva. În cazul în care, dintr-o eroare umană sau tehnică, prețurile afișate sunt incorecte, se consideră ca preț final prețul acceptat de către client.

Plata cursurilor și webinariilor

Cursurile, webinariile și membership-ul comandate se pot achita integral, anterior accesării, prin plata cu cardul sau prin transfer bancar, sau în două tranșe, Depozit și Plată viitoare. În cazul plății prin transfer bancar, accesarea acestora va fi efectuată numai după încasarea sumei aferente în contul nostru bancar.

Accesarea cursurilor și webinariilor

După efectuarea plății, pentru cursurile și webinariile online, veți primi un link de acces. În cazul cursurilor în format fizic, veți primi pe email și telefonic datele de accesare curs: data, ora și locația.

Accesare membership

Deveniți membri cu plată după achitarea taxei. După verificare, în maxim 24 de ore, veți avea acces în cont. Ceea ce implică participarea la toate discuțiile din forum pe teme neurofeedback.

Returnarea

În cazul produselor în format digital, webinarii, module video, sumele plătite nu se returnează. Pentru mai multe detalii în cazul cursurilor online sau fizice, returnarea se face în condițiile prevăzute în pagina Politica de returnare.

Comentariile clienților / Review-uri / comentarii blog

Ne rezervăm dreptul de a nu publica pe site comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care tulbură în vreun fel viața privată a altor persoane, care încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conțin viruși, texte reprezentând mail-uri în masă sau orice altă formă de spam.

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicări electronice. În cazul trimiterii unor informații, altele decât cele legate de procesul de cumpăre/vânzare a unor produse, se consideră că ne conferi dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum și dreptul de a le distribui prin orice mijloc media oriunde.

Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonarea și dezabonarea la newsletter-ul nostru este gratuită și voluntară, și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Oricând te vei putea dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecarui e-mail.

Mesajele trimise respectă legislația aplicabilă în ceea ce privește comunicarea comercială așa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională.

Utilizarea newsletter-ului se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului ca și în cazul site-ului, în condițiile prevăzute de acești termeni și condiții.

NEUROWELNESS S.R.L. deține toate drepturile asupra conținutului newsletter-ului trimis către abonați în aceleași condiții ca și pentru informațiile publicate pe site, în concordanță cu prevederile termenilor și condițiilor prezente.

Soluționarea litigiilor

Facem tot posibilul ca neînțelegerile privind orice tip de dispută să fie rezolvate pe cale amiabilă. În cazul în care rezolvarea neînțelegerilor nu este posibilă pe cale amiabilă, soluționarea litigiilor va reveni instanțelor judecătorești competente.

Acești Termeni de utilizare reprezintă înțelegerea dintre tine și noi cu privire la utilizarea site-ului web neurofeedback-romania.ro. Nici o altă declarație, orală sau scrisă, care nu este inclusă în acești Termenii de utilizare nu este obligatorie nici pentru tine, nici pentru noi, dacă nu a fost convenită de comun acord.